Shop

TuuliaPenttilä/ AnneliSainio

Onoma Shop

Baserat på den exceptionella situation som orsakats av coronavirus och riktlinjerna i akutlagstiftningen har Onoma-regeringen beslutat att hålla Onoma-butiken helt stängd för tillfället. Situationen kommer att övervakas och butiken öppnas så snart som möjligt. Fortfarande arbetar vår personal inom den normala arbetstiden, oftast telekommunikation, så att du kan kontakta oss via e-post eller telefon. Håll dig säker och tvätta händerna!

Onoma Shop är beläget  i Klocktornsbyggnaden, mitt i det vackra och lummiga Fiskars Bruk. Andelslaget Onoma har verkat för nästan 25 år och våra medlemmar jobbar inom hantverk, design och konst. I shopen hittar du deras spännande och vackra produkter.

Följä oss också i Instagram med @onomagram för nya produkter, utställningar och nyheter.

Onoma shop är öppet året runt och mellan September och Maj vi är öppet Onsdag – Söndag kl 12-17. Några avviker annonseras här eller på vår Facebook-sidan.

Välkommen!

INTERNATIONELLA POST PAKET

Om du är intresserad av att beställa några av våra produkter, men inte har möjlighet att komma till Fiskars, eller om du bor utomlands, hjälper vi gärna till att skicka dem per post i mån av möjlighet.

Vi använder oss av Postens tjänster, och även andra fraktfirmor och leverantörer – allt för en säker leverans av både stora och små paket.

Fråga gärna om fraktpriser och leveranssätt i samband med din beställning; vi hjälper dig gärna!

| +358 (0) 400 850 250

to-top