Avoin opastus U-JOINTS: Knots & Knits (30min)

4,00 30 minuuttia

Kuvaus

Tervetuloa 30min kestoiselle avoimelle opastukselle U-Joints: Knots & Knits -näyttelyyn! Avoimia opastuksia tarjoamme päivittäin klo 15 ja klo 17 (Hidden) sekä klo 15.30 ja klo 17.30 (U-Joints: Knots & Knits). Opastus on ryhmästä riippuen joko suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai monikielinen. 

Avoimiin opastuksiin voi päivästä riippuen myös osallistua ilman ennakkovarausta, ilmoittautumalla spontaanisti kyseisen näyttelyn lipunmyyntipisteellä. Huomioithan, että ryhmän koko on rajoitettu. Ostamalla lipun verkkokaupasta varmistat itsellesi paikan opastukseen. 

Varaa näin: 

  • Varaathan paikkasi avoimeen opastukseen viimeistään edellisenä päivänä klo 14. Tarvitset vierailua varten myös biennaalin sisäänpääsylipun, jonka voit ostaa verkkokaupasta tai kassalta opastukselle tullessasi. Museokortilla ilmainen sisäänpääsy. Biennaalin sisäänpääsylipulla pääsee tapahtuman kolmeen päänäyttelyyn.

Kokonaishinta:

4€/henkilö + Biennalen sisäänpääsymaksu

Sisäänpääsymaksu:

18€/aikuiset

10€/eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat, ruukkilaiset, Weeklyn lukijat, Ornamon jäsenet sekä aikuiset, jos ryhmässä on 10 henkeä tai enemmän.

0€/alle 18-vuotiaat, Museokortin, ICOM-kortin, Vammaiskortin ja pressikortin haltijat sekä asiakkaansa kanssa vierailevat avustajat

Sisäänpääsylippuja voi ostaa verkkokaupastamme ja Knots & Knits sekä Hidden -näyttelyiden lippupisteiltä. Myymme myös Museokortteja (74€/uusi kortti, 69€/voimassaolon pidennys). Lisätietoa Museokortista osoitteessa www.museot.fi.

Palautusehdot: 

Avointen opastusten lippuja ei voi palauttaa. Sisäänpääsylippuja ei myöskään voi palauttaa.

Näyttelyiden aukioloajat, sijainnit ja esteettömyys: 

U-Joints: Knots & Knits sijaitsee osoitteessa Fiskarsintie 333. Auki päivittäin klo 11-18. Näyttely U-Joints: Knots & Knits sijaitsee vanhassa rakennuksessa, jossa rappuset, kynnykset ja valon rajoitettu määrä vaikuttavat saavutettavuuteen. Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

Arkkitehdin talo sijaitsee osoitteessa Fiskarsintie 318 Auki päivittäin klo 12-17. Näyttely Arkkitehdin talo koostuu pienistä taloista, joihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä. Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

Hidden sijaitsee osoitteessa Kuparivasarantie 5. Avataan 27.5. Auki päivittäin klo 11-18.  Hidden -näyttely on rakennettu mahdollisimman esteettömäksi ja sen toteutuksessa on huomioitu näyttelytekstien, opastusten sekä teosten saavutettavuus.  Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista, rampista, wc:stä ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

Asiakaspalvelu: 

22.5. asti kysymyksiin vastaa tuotantokoordinaattori Tia Takala (neljänä päivänä viikossa) :

/ +358(0) 44 758 8203

22.5.-4.9. klo 11-18 kysymyksiin vastaavat myös oppaamme:

/ +358 (0) 50 440 3727

Opastukset:

Opastiimimme koostuu kymmenestä oppaasta, joiden seurassa jokainen vierailu on uusi ja erilainen. Lähestymme mielellämme näyttelyitä keskustelun kautta, pohdiskellen näyttelyiden sisältöjä yhdessä ryhmän kanssa.

Pyrimme huomioimaan erilaisten ihmisten tarpeet. Opastamme joko suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai monikielisenä. Avointen opastusten lisäksi tarjoamme 90min sekä 60min kestoisia ryhmäopastuksia. Nekin löytyvät verkkokaupastamme. Hidden -näyttelyyn tarjoamme viikosta 25 alkaen  kuvailutulkattuja ryhmäopastuksia.

Näyttelyt: 

Fiskars Village Art & Design Biennale on kolmesta päänäyttelystä ja monipuolisesta rinnakkaisohjelmasta koostuva tapahtuma. Näyttelyissä käsitellään nykytaiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin ajankohtaisia aiheita, uusin ja yllättävin menetelmin.

U-Joints: Knots & Knits (solmut ja neulokset) on Andrea Caputon ja Anniina Koivun U-JOINTS -tutkimusprojektin ja näyttelysarjan neljäs osa. Milanon Salone del Mobilessa vuonna 2018 ensi kertaa nähty U-JOINTS (“Universal Joints”) tarkentaa katseen liitoksiin muotoilussa ja arkkitehtuurissa. Knots & Knits purkaa näkyville tekstiilien, kankaiden ja köysien historiaa.

Arkkitehdin talo on suomalaisten huippuarkkitehtien suunnittelema kuuden minitalon kokonaisuus. Sisustuksesta vastaa Asun-lehden perustaja ja päätoimittaja Ulla Koskinen. Taloissa voi myös yöpyä. Lisätietoa majoituksesta täällä

Hidden – aistien muodot on on taiteilijaosuuskunta Onoman kesänäyttely. Laura Sarvilinnan kuratoimassa näyttelyssä pohditaan eri aistien merkityksiä ja mahdollisuuksia. Näyttelyssä saa kokea sekä taidetta, muotoilua että käsityötä.

to-top