Ryhmäopastus – kaikki kolme (90 min)

80,00 90 minuuttia

Kuvaus

Tervetuloa 90min kestoiselle opastukselle biennaalin kolmeen näyttelyyn (Arkkitehdin talo avataan pe 27.5.)! Koko biennaalin opastuksen järjestämme joka päivä klo 13-14.30. Osallistujamäärä per ryhmä 7-25 hlö.

Varaa näin: 

  • Varaattehan ryhmäopastuksenne viimeistään edellisenä päivänä klo 14. Ostattehan opastuksen lisäksi sisäänpääsylippunne verkkokaupasta tai kassalta opastukselle tullessanne. Museokortilla ilmainen sisäänpääsy. Biennaalin sisäänpääsylipulla pääsee tapahtuman kolmeen päänäyttelyyn.
  • Valitse ryhmällesi sopiva kieli. Lisätietoa opastuksistamme ja näyttelyistämme löydät hintatietojen alla.

Kokonaishinta:

80€/ryhmä + Biennalen sisäänpääsymaksu

Sisäänpääsymaksu:

18€/aikuiset

10€/eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat, ruukkilaiset, Weeklyn lukijat, Ornamon jäsenet sekä aikuiset, jos ryhmässä on 10 henkeä tai enemmän.

0€/alle 18-vuotiaat, Museokortin, ICOM-kortin, Vammaiskortin ja pressikortin haltijat sekä asiakkaansa kanssa vierailevat avustajat

Sisäänpääsylippuja voi ostaa verkkokaupastamme ja Hidden sekä Knots & Knits -näyttelyiden lippupisteiltä. Myymme myös Museokortteja (74€/uusi kortti, 69€/voimassaolon pidennys). Lisätietoa Museokortista osoitteessa www.museot.fi.

Peruutusehdot:

Jos opastus perutaan viimeistään viisi päivää ennen opastuspäivää, saa asiakas 80€ palutuksena. Jos opastus perutaan lähempänä opastuspäivää, rahoja ei palauteta. Sisäänpääsylipuilla ei ole palautusoikeutta.

Näyttelyiden aukioloajat, sijainnit ja esteettömyys: 

Hidden: Kuparivasarantie 5. Auki päivittäin klo 11-18.  Hidden -näyttely on rakennettu mahdollisimman esteettömäksi ja sen toteutuksessa on huomioitu näyttelytekstien, opastusten sekä teosten saavutettavuus.  Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista, rampista, wc:stä ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

U-Joints: Knots & Knits: Kuparavasarantie 333. Auki päivittäin klo 11-18. Näyttely U-Joints: Knots & Knits sijaitsee vanhassa rakennuksessa, jossa rappuset, kynnykset ja valon rajoitettu määrä vaikuttavat saavutettavuuteen. Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

Arkkitehdin talo: Fiskarsintie 318. Avataan pe 27.5. Auki päivittäin klo 12-17. Näyttely Arkkitehdin talo koostuu pienistä taloista, joihin ei ole esteetöntä sisäänpääsyä. Annamme mielellämme lisätietoa esim. rappusista, oviaukoista ja äänimaisemasta puhelimitse (050 440 3727) tai sähköpostitse ()

Asiakaspalvelu: 

22.5.-4.9. klo 11-18 kysymyksiin vastaavat oppaamme:

/ +358 (0) 50 440 3727

Opastukset:

Opastiimimme koostuu kymmenestä oppaasta, joiden seurassa jokainen vierailu on uusi ja erilainen. Lähestymme mielellämme näyttelyitä keskustelun kautta, pohdiskellen näyttelyiden sisältöjä yhdessä ryhmän kanssa. Jos toivotte yksisuuntaisempaa, luennon kaltaista opastusta, sekin toki sopii. Toiveita saa esittää, mielellään jo etukäteen.

Pyrimme huomioimaan erilaisten ryhmien tarpeet. Opastamme joko suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai monikielisenä. Koko biennaalin opastuksen lisäksi tarjoamme myös tunnin kestoisia näyttelykohtaisia opastuksia. Nekin löytyvät verkkokaupastamme. Hidden -näyttelyyn tarjoamme viikosta 25 alkaen  kuvailutulkattuja opastuksia.

Näyttelyt: 

Fiskars Village Art & Design Biennale on kolmesta päänäyttelystä ja monipuolisesta rinnakkaisohjelmasta koostuva tapahtuma. Näyttelyissä käsitellään nykytaiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin ajankohtaisia aiheita, uusin ja yllättävin menetelmin.

Hidden – aistien muodot on on taiteilijaosuuskunta Onoman kesänäyttely. Laura Sarvilinnan kuratoimassa näyttelyssä pohditaan eri aistien merkityksiä ja mahdollisuuksia. Näyttelyssä saa kokea sekä taidetta, muotoilua että käsityötä.

U-Joints: Knots & Knits (solmut ja neulokset) on Andrea Caputon ja Anniina Koivun U-JOINTS -tutkimusprojektin ja näyttelysarjan neljäs osa. Milanon Salone del Mobilessa vuonna 2018 ensi kertaa nähty U-JOINTS (“Universal Joints”) tarkentaa katseen liitoksiin muotoilussa ja arkkitehtuurissa. Knots & Knits purkaa näkyville tekstiilien, kankaiden ja köysien historiaa.

Arkkitehdin talo on suomalaisten huippuarkkitehtien suunnittelema kuuden minitalon kokonaisuus. Sisustuksesta vastaa Asun-lehden perustaja ja päätoimittaja Ulla Koskinen. Taloissa voi myös yöpyä. Lisätietoa majoituksesta täällä

to-top