Dekadenz-kaulakoru: Aurora musta pitsiperhonen, helminauhalla

125,00

7 in stock

Category:

Description

Saarikorpi Design

Dekadenz-sarjan Aurora kaulakoru, perhonen. Pitsi tai solid. Musta 3D-tulostettu polyamidi, helminauha (vaaleanpunainen), viljellyt makeanveden helmet. Helmet ovat luonnontuotteita ja niiden sävyt voivat hennosti vaihdella kermansävyisestä pinkimpään.

Helminauhan hoidossa huomioitavaa: helmiä tulee suojella kaikilta kosmeettisilta aineilta ja kemikaaleilta, koska ne voivat muuttaa helmien väriä ja hohtoa sekä haurastuttaa punontalankaa. Helminauha kannattaa riisua pois uidessa, suihkussa ja saunottaessa.

Yleinen ohje: pue helmet päälle viimeisenä ja ota ensimmäisenä pois. Silloin tällöin helmet voi pyyhkiä kostealla liinalla. Jos ne ovat selkeästi likaiset, niin ne voi pestä erittäin miedolla saippualiuoksella ja kuivata kankaalla. Helminauhan punontalanka voi löystyä käytössä ajan mittaan ja sen vuoksi suositellaan, että helminauha punotaan uudelleen aika ajoin. Helminauhan pituus on 55cm mutta jos haluat tilata lyhyemmän 45cm pituudella, ole yhteydessä meihin!

  • Mitat: helminauhan pituus 55 cm, riipus 54 x 80 x 6 mm, paino: 15 g
  • 3D-tulostettu riipusosa ei vaadi erityistä huoltoa. Riipusosan voi pestä miedolla saippuavedellä.
  • Tuotteet pakataan Saarikorpi Design -logolla varustettuihin rasioihin. Rasian koko 90 x 90 x 40 mm, materiaali pinnoitettu MDF. Rasian paino 92 g.
to-top