Shop

TuuliaPenttilä/ AnneliSainio

Onoma Shop

HUOM!

Korona-viruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen ja valmiuslain ohjeistukseen perustuen Onoman hallitus on päättänyt pitää Onoma Shopin toistaiseksi kokonaan suljettuna. Tilannetta seurataan ja myymälä avataan heti kun se on mahdollista. Henkilöstömme työskentelee silti normaalin työviikkotuntimäärän puitteissa, pääosin etätyötä tehden. Pysytään turvassa ja pestään käsiä!

Onoman osuuskuntalaisten tuotteita myyvä Onoma Shop sijaitsee Tornikellorakennuksessa, keskellä vehreintä Fiskarsin Ruukkia. Lähes 25 vuotta toimineen osuuskunnan lähes yhtä kauan toiminut kauppa on täynnä osuuskuntalaisten upeita töitä eri käsityön, muotoilun ja taiteen aloilta. Tuotteista ja tapahtumistamme löytyy kuvia myös instagram-tilillämme @onomagram 

Onoma Shop on auki ympäri vuoden, ja syyskuusta toukokuun alkupuolelle ke-su klo 12-17. Ilmoitamme poikkeavista aukioloista aina täällä sekä Facebook-sivuillamme.

TILAUSTEN TOIMITUS POSTITSE TAI KULJETUSPALVELUJEN KAUTTA

Jos olet kiinnostunut ostamaan tuotteitamme, mutta et pääse paikan päälle Fiskarsiin, lähetämme mieluusti tilauksesi sinulle postitse aina kun se suinkin on mahdollista.

Käytämme säännöllisesti paitsi Postia, myös rahti- ja kuljetuspalveluita sekä Matkahuoltoa takaamaan suurempienkin lähetysten turvallisen perille toimituksen.

Voit siis aina kysyä lähetyspalveluista tilauksesi yhteydessä – autamme mielellämme!

| +358 (0) 400 850 250

to-top