Shop

TuuliaPenttilä/ AnneliSainio

Onoma Shop

Onoman osuuskuntalaisten tuotteita myyvä Onoma Shop sijaitsee Tornikellorakennuksessa, keskellä vehreintä Fiskarsin Ruukkia. Tänä vuonna 25 vuotta toimineen osuuskunnan lähes yhtä kauan toiminut kauppa on täynnä osuuskuntalaisten upeita töitä eri käsityön, muotoilun ja taiteen aloilta. Tuotteista ja tapahtumistamme löytyy kuvia myös instagram-tilillämme @onomagram 

Onoma Shop on auki ympäri vuoden. Tammikuusta toukokuuhun olemme normaalisti auki ke-su klo 12-17. 

HUOM – Onoma Shop on koronasta johtuvien poikkeusolojen takia kokonaan suljettu huhtikuun 18.päivä saakka. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista täällä ja somekanavissamme. Jos haluat järjestää yksityisen käynnin likkeessämme, voit varata ajan etukäteen soittamalla numeroon 0400 850 250 tai 044 97 64 508 / Matleena.

TILAUSTEN TOIMITUS POSTITSE TAI KULJETUSPALVELUJEN KAUTTA

Jos olet kiinnostunut ostamaan tuotteitamme, mutta et pääse paikan päälle Fiskarsiin, lähetämme mieluusti tilauksesi sinulle postitse aina kun se suinkin on mahdollista.

Käytämme säännöllisesti paitsi Postia, myös rahti- ja kuljetuspalveluita sekä Matkahuoltoa takaamaan suurempienkin lähetysten turvallisen perille toimituksen.

Voit siis aina kysyä lähetyspalveluista tilauksesi yhteydessä – autamme mielellämme!

| +358 (0) 400 850 250

to-top