ONOMA Shop & verkkokauppa

Onoman osuuskuntalaisten tuotteita myyvä ONOMA Shop sijaitsee Tornikellorakennuksessa, keskellä vehreintä Fiskarsin Ruukkia. Tänä vuonna 25 vuotta toimineen osuuskunnan lähes yhtä kauan toiminut kivijalkamyymälä on täynnä osuuskuntalaisten upeita töitä eri käsityön, muotoilun ja taiteen aloilta. Osuuskunnassa on yhteensä 140 jäsentä, joista suurin osa osallistuu aktiivisesti näyttelytoimintaan ja myy tuotteitaan myymälässämme.

ONOMA Shop kivijalkamyymälä on vallitsevan pandemiatilanteen ja henkikökunnan lomien takia kokonaan suljettuna tammikuun 2022 ajan. Tämän hetken tietojen valossa avaamme jälleen keskiviikkona 2.2.2022. Rauhallista vuoden alkua!

Verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Tervetuloa ostoksille!

Tuotteista, näyttelyistä, residenssitoiminnasta ja muista tapahtumistamme löytyy tietoa myös instagram-tileiltämme @onomagram @onomasummerexhibitions ja @fiskarsair sekä Facebook-sivuiltamme OnomaFiskars ONOMA Summer Exhibitions ja Fiskars Artist in Residence

P.s. Verkkokauppamme on vasta elonsa alussa, joten pyydämme kärsivällisyyttä – jos löydät mitään kehityskohtia, haluat antaa palautetta tai ideoita miten voisimme palvella sinua paremmin, olethan yhteydessä!

Verkkokauppa

to-top