Etsimme näyttelyoppaita ja myymäläapulaisia!

5.4.2023

Haemme Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta Onomaan 

NÄYTTELYOPPAITA ja MYYMÄLÄAPULAISIA

Näyttelyoppaita etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.5.-10.9.2023. 

Haemme 2-3 asiakaspalveluhenkistä opasta määräaikaiseen osa-aikatyöhön Onoman Arts and Crafts & Rabbit Holes-kesänäyttelyyn. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi taide-, museo- tai kulttuurialan opintoja suorittavalle tai muuten taidekäsityöhön, muotoiluun ja taiteeseen perehtyneelle henkilölle. 

Odotamme erinomaista asennetta erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin sekä yhteistyökykyä. Suomen kielen lisäksi oppailta edellytetään vähintään hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

Oppaiden työhön kuuluu asiakaspalvelutehtäviä lipunmyynnissä, opastusten vetämistä, näyttelytilojen valvontaa, raportointia ja ryhmävarausten hoitamista.  Oppaat työskentelevät näyttelyn aukioloaikoina ja työ sisältää myös viikonlopputyötä. Lipunmyynnin yhteydessä on myös pieni myymälä KIOSKI, jossa myydään näyttelyyn osallistuvien taiteilijoiden ja onomalaisten tuotteita. Viikkotyöaika vaihtelee 20- 37,5 tunnin välillä. 

Tehtävänkuvaan on mahdollista vaikuttaa myös oman osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa näyttelytuottaja Jouni Virtanen, , puh. +358440277606 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen16.04.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen  

 

Sekä Myymäläapulaisia

Etsimme joko yhtä täysaikaista tai kahta osa-aikaista myymäläapulaista työsuhteeseen ONOMA Shopissa toukokuusta syyskuuhun. Työ jatkuu sovitusti kesäkauden loppuun, eläen Fiskarsin ruukin vilkkaimman kesäkauden rytmissä. 

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälän hoito, kassaohjelman itsenäinen käyttö, päivittäiset avaamis- ja sulkemisrituaalit, uusien tuotteiden vastaanotto, kirjaus, esillepano ja varastointi, yhteydenpito asiakkaisiin ja taiteilijoihin, myymälä- ja henkilökunnan tilojen siivous ja ylläpito, ensiluokkainen ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä muut työnantajan erikseen kirjaamat työtehtävät. 

Vaatimuksena suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuva taito sekä mielellään taide-, käsityö- ja muotoilualan tuntemusta ja kokemusta laadukkaasta asiakaspalvelusta. Toivomme haastatteluun yhteistyökykyisiä, joustavia sekä asenteeltaan iloisia henkilöitä, joilla riittää kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä vaihteleviinkin olosuhteisiin. 

Työntekopaikka: Onoma Shop, Tornikellorakennus, Fiskarsintie 352 D, 10470 Fiskars 

Palkka: Sovellamme kaupan alan TES’siä 

Työaika: Joustava välillä 10.45 ja 18.15, min 15h, max 37,5h. Työaika sisältää säännöllisesti viikonlopputöitä. 

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen 16.4. mennessä Onoman toiminnanjohtaja Matleena Kalajoelle osoitteeseen:    +358449764508 

to-top