Näyttelyoppaaksi Fiskars Village Art & Design Biennaleen!

Exhibition logo, text Hidden

2.2.2022

Houkutteleeko työskentely taiteen ja muotoilun parissa idyllisessä Fiskarsissa?

FISKARS VILLAGE ART & DESIGN BIENNALE ja ONOMA Fiskars hakee

NÄYTTELYOPPAITA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.5.-4.9.2022

Haemme yhdeksää asiakaspalveluhenkistä opasta määräaikaiseen osa-aikatyöhön (työaika 50 % – 80 %) Fiskars Village Art & Design Biennalen näyttelyihin. Tehtävä sopii erinomaisesti uteliaalle, vuorovaikutustaitoiselle muotoilusta, taidekäsityöstä ja taiteesta kiinnostuneelle, tai esimerkiksi taide-, museo- tai kaupallisen alan opintoja suorittavalle tekijälle.

Tarjoamme 

  • koulutusta (opastukset, ensiapukurssi)
  • kannustavan työyhteisön 
  • näköalapaikan taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin maailmaan
  • palkan 15€/h (ei lisiä)

Odotamme joustavaa asennetta erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin, hyviä viestintätaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Suomen kielen lisäksi oppailta edellytetään sujuvaa englannin ja hyvää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito on iso plussa.

Oppaiden työhön kuuluu asiakaspalvelutehtäviä lipunmyynnissä ja näyttelymyymälässä, opastusten suunnittelua ja opastamista, näyttelytilojen valvontaa, raportointia, ryhmävarausten hoitamista, somemarkkinointia (instatarinat) ja päivittäissiivousta.

Päivittäinen työaika on klo 10.30-18.30 välillä ja työ sisältää myös viikonlopputyötä. Viikkotyöaika vaihtelee 18–37,5 tunnin välillä sopimuksesta riippuen. Työajoista voidaan sopia joustavasti. 

Tehtävänkuvaan on mahdollista vaikuttaa myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työtehtävä voidaan räätälöidä kattamaan lisäksi esimerkiksi markkinointiviestintätiimin avustamista (some) sekä yleisötyön suunnitteluun osallistumista.

Lisätietoja: www.fiskarsvillagebiennale.com ja www.onoma.fi/nayttelyt-hidden.

Voit kysyä tehtävästä näyttelypäällikkö Susanna Lounevalta puhelimitse ma 7.2. klo 12-14 välillä tai ti 8.2. klo 13.00–16.30 välillä ja p. 0447588203. Tai milloin hyvänsä meilitse .

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.2. mennessä sähköpostiliitteinä osoitteeseen 

to-top