Haemme näyttelyoppaita ja myymäläapulaisia!

6.2.2020

Haluaisitko työskennellä idyllisessä Fiskarsin ruukissa taiteen parissa? Haemme Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta Onomaan

NÄYTTELYOPPAITA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.5.-1.9.2020.

Haemme kolmea asiakaspalveluhenkistä opasta määräaikaiseen osa-aikatyöhön Onoman NIITTY-kesänäyttelyyn. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi taidealan opintoja suorittavalle tai muuten taidekäsityöhön, muotoiluun ja taiteeseen perehtyneelle.

Odotamme erinomaista asennetta erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin sekä yhteistyökykyä. Suomen kielen lisäksi oppailta edellytetään vähintään hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Oppaiden työhön kuuluu asiakaspalvelutehtäviä lipunmyynnissä ja Onoma Shop Kulmassa, opastusten vetämistä, näyttelytilojen valvontaa, raportointia ja ryhmävarausten hoitamista.  Oppaat työskentelevät näyttelyn aukioloaikoina ja työ sisältää myös viikonlopputyötä. Viikkotyöaika vaihtelee 18-37,5 tunnin välillä.

Tehtävänkuvaan on mahdollista vaikuttaa myös oman osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa näyttelypäällikkö Emilia Hänninen (, puh. 0447588203)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 20.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen

 

Sekä MYYMÄLÄAPULAISIA

Etsimme kahta myymäläapulaista osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuusta syyskuuhun. Työ jatkuu sovitusti kesäkauden loppuun, eläen Fiskarsin ruukin vilkkaimman kesäkauden rytmissä.

Työtehtäviin kuuluu mm. myymälän hoito, kassaohjelman itsenäinen käyttö, päivittäiset avaamis- ja sulkemisrituaalit, uusien tuotteiden vastaanotto, kirjaus, esillepano ja varastointi, yhteydenpito asiakkaisiin ja taiteilijoihin, myymälä- ja henkilökunnan tilojen siivous ja ylläpito, ensiluokkainen ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä muut työnantajan erikseen kirjaamat työtehtävät.

Vaatimuksena suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuva taito sekä mielellään taide-, käsityö- ja muotoilualan tuntemusta ja kokemusta laadukkaasta asiakaspalvelusta. Toivomme haastatteluun yhteistyökykyisiä, joustavia sekä asenteeltaan iloisia henkilöitä, joilla riittää kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä vaihteleviinkin olosuhteisiin.

Työntekopaikka: Onoma Shop, Tornikellorakennus, Fiskarsintie 352, 10470 Fiskars

Palkka: Sovellamme kaupan alan TES’siä

Työaika: Joustava välillä 9.45 ja 18.15, osa-aikaisessa työsuhteessa minimi viikkotuntimäärä 15h ja molemmissa maksimi 37,5h. Työaika sisältää viikonlopputöitä.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen 13.3. mennessä myynti- ja markkinointipäällikkö Matleena Kalajoelle osoitteeseen:    puh: 0449764508

HUOM!: Jos olet kiinnostunut kokoaikaisesta työskentelystä Fiskarsin ruukissa kesäkaudella 2020, niin paikallinen yhteistyökumppanimme Ägräs Tap Room tarjoaa myös ravintola- ja baarityötä reippaille ja iloisille asiakaspalvelijoille! Tässä yhteisössä puhallamme kaikki samaan hiileen ja tarpeita kausityöntekijöille on usealla pienellä yrityksellä. Yhteydenotot:

to-top