Greetings from SUOMI

Sommarutställningen ”Greetings from Suomi”, som arrangeras av Andelslaget för hantverkare, formgivare och konstnärer i Fiskars, ONOMA, är en kombination av det lokala och det internationella med en alldeles speciell kvalitet. Grupputställningen, med över 50 konstnärer, öppnar upp för nya infallsvinklar på det mångkulturella Finland och det dominerande läget i samhället.

(mer…)

Smash.Hit. Repeat

Internationell konst i Fiskars

Konstnärsresidenset i Fiskars erbjuder konstvänner sommarens mest överraskande utställning. I utställningen Smash.Hit.Repeat visas arbeten av nära tjugo konstnärer från tio olika länder. Under sina tio år av verksamhet har det runt residenset vuxit fram ett mångsidigt och intressant nätverk, bestående av internationellt uppmärksammade konstnärer som inte tidigare visats i Finland. Tack vare residenset har de alla fått en speciell relation till Fiskars, Finland och de lokala konstnärerna.

Read more…

Punainen / Röd / Red – Lulu Halme

Näyttely Onoma Shopin pinkissä minigalleriassa 1.12. – 31.12.2016 klo 11 – 17 ti – su.

Esillä Lulu Halmeen kolmiulotteisia tekstiiliveistoksia ja valokuvia teeman Punainen ympäriltä.

Read more…

Ceramics and its Dimensions: Shaping the Future

The Ceramics and its Dimensions: Shaping the Future touring exhibition opens its doors for the first time in Fiskars, Finland, in November 2016. The exhibition takes place in the White Hall exhibition space in Copper Smithy, Fiskars, Finland.

Read more…

ASENNE!¡

Läs mer

kasvu, tillväxt, growth,

Satellitutställning, Lokal Galleri, Helsingfors 10.6.–21.8.

Read more…